Tuesday, January 19, 2016

New Future

Bismillah. Assalamualaikum.



Its been a long long time. Entah kenapa malam ni macam nak buat sesuatu dekat sini. Sebelum ni ade post tapi ade yang dah padam sebab biasalah what I was is not what I am haha eceehh.

Okay, malas nak tulis panjang sangat untuk comeback kali ni cuma nak share the new future. Ramai kot yang tak tahu sebab sejak tahu pun bagitahu beberapa orang je.


I'd never imagine this to happen. Haha. Masa isi pilihan untuk degree memang la letak first choice, tapi masa tu saje je letak sebab bajet tak akan dapat, so letak je la sebagai simbolik "mimpi sampai ke bintang". And act, Im aiming for the second choice which is computer and info eng (kalau tak silap).
Tapi tak sangka pulak diterima first choice :'((((( ( I really want the second choice bc I love IT so much)
Act, kos ni memang cita cita pun tapi sekadar berangan je sebab malas nak letak harapan tinggi. Tapi tu la bak kata Mirey mungkin ni yang Allah tentukan yang terbaik untuk diri sendiri :)
So, ade la tanggungjawab yang sangat terbeban sekarang ni sebab takut tak boleh carry on tough course ni tapi insyaa Allah, Dia sentiasa ada.

Okay, daftar 26/1 ni and Im so so so so NOT excited hahaa sebab kan dah berbulan duduk rumah bangun makan movie tidur (solat la ofc) jadi penyakit malas tu memang dah sebati.

Tapi insyaa Allah nanti dah move on mungkin boleh stabilkan diri dengan kehidupan universiti semula.

Doakan saya semoga beroleh coursemate,classmate terbaik, roommate terbaik (PENTING) hahaa dan boleh fokus untuk pelajaran dan menjadi lebih baik dari asasi (yang selalu ponteng kelas).

Till then, I'll share everything abt my life in degree later. 


2 comments:

friend start with one word .
positive comment , it should be ! (: