Monday, June 8, 2015

Follow the flow?

Bismillah. Assalamulaikum.



After a year. New post. Thank you pada anyone yang gigih menyuruh update blog.

Follow the flow. Hmm prinsip ni memang dah lama aku guna tanpa sedar act. Dan prinsip ni la yang buat stress ni tak dapat tahan akhir akhir ni.

Baru start new sem tapi stress tu macam esok nak final. Mixed feeling semua problem datang tanpa sedar. Im not going to regret whatever decision I had make before tapi mungkin perlu masa untuk letak semua ke tempat asal.

Baru beberapa hari lepas dapat result and as expected tak de flying colour pun hahaha tapi pointer melebihi expectation alhamdulillah. Tapi sebab result tu la yang buat keluhan tu tak berhenti.
Dan sebab result ni la yang buat aku terfikir balik semua decision semua peluang yang aku sia siakan dulu. Sebab tiba tiba soalan masa depan muncul di fikiran and its stressing me out.
Betul ke engineering masa depan ni? And did i make the great choice?
Kalau ikutkan hati, memang perasaan menyesal selalu muncul. Sebab dulu peluang banyak sangat dipersiakan. Interview ipg, final stage maybank scholar, iv tunas peneraju and so on.
Sebab dulu terllu berfikiran follow with the flow. Sebab dulu lepas dapat uia, semua peluang lain aku dapat terus dilupakan.

And now, im here, terus terfikir betul ke semua yang tengah aku fight ni.

May Allah ease everythings.


ps: rindusemlepashahaha 

No comments:

Post a Comment

friend start with one word .
positive comment , it should be ! (: