Saturday, August 23, 2014

Rant

Bismillah. Assalamualaikum.



After almost a year kot guna blogskin semalam dah transform balik jadi denim template.
Berkurun-kurun simpan kod dalam testing blog, semalam jugak baru dapat publish. Sampai pukul 4 agi baru done main coding. hihiii but it worth at the end.

Okay, and minggu depan bakal berdepan dengan 4 kuiz.

  1. IGA- English 
  2. ICT
  3. MATH
  4.  PHYSIC

Hmmm baru semalam dapat result PHYSIC quiz 2. Hmm dan tersangatlah mendukacitakan. Dan sometimes, terfikir jugak, betul ke path yang saya pilih ni sebab saya tahu path ni memang banyak memerlukan fizik and Im so bad with that subject hmmmmm.
Hmmm baru semalam dapat result PHYSIC quiz 2. Hmm dan tersangatlah mendukacitakan. Dan sometimes, terfikir jugak, betul ke path yang saya pilih ni sebab saya tahu path ni memang banyak memerlukan fizik and Im so bad with that subject hmmmmm.
Dan semalam pun dapat result Math. And alhamdulillah result Math nasib okayyy hihii sebab aku memang suka math dari tadika lagi. Ehehhhh --"



So, bagi junior junior yang tahun ni SPM tu kalau berangan nak hidup santai santai di U memang baik lupakan la. Ye la, walaupun kat sini bebas nak on the phone sepanjang hari ke, main dota sampai lewat malam, layan drama hari-hari, tapi seriously memang takde mase untuk semua tu. Hujung minggu je la untuk qada' semua cerita cerita yang tertinggal. Tapi saya pernahlah buat layan drama Hotel King 3 hari berturut turut dan Dr. Stranger selama seminggu tapi still la, masa memang tak dapat dibahagikan dengan betul.
Hahaaa and the most important thing yang kena master masa tinggal kat U ni, pandai bahagi masa. Masa nak study, main, basuh baju, hiburan, outing and so on.

What must watch in weekend- by me :
  • Running Man
  • Roommate
  • We Got Married
  • kalau ada banyak masa lebih (hahaaaa)- layan drama baru


Oh ye, dan minggu depan jugak girlfriend saya janji nak datang CFS wooo tak sabar gila kot. Hihii memang cadang nak jumpa dia pun sebelum dia fly tapi tu laa masa cuti raya ari tu keadaan tak mengizinkan and Im so excited bila dia cakap nak datang sini nanti.
Sebab kalau janji nak hantar ke KLIA nanti pun, macam susah je sebab kos pengangkutan yang dikatakan agak mahal la kalau all the way to KLIA tu.
So, JANGAN TAK DATANG EHHH MINGGU DEPAN :)



And thats all kot. Till then .

Here are the memories of this past days.


2 comments:

  1. waaa ummi jangan berharap sangat eh hehe doa ah saya selamat sampai ke cfs tuu hee :3 btw blog lawa banget ummi jealous gue

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihiiiii idaaa dok sabor nk tunggu hr selasa huihuiii :)

      Delete

friend start with one word .
positive comment , it should be ! (: