Saturday, May 24, 2014

CFS IIUM 2014/2015

Bismillah. Assalamualaikum.

walaupun tak masuk lagi june, but still. IMMA PREPARED :)

Well new look. Macam gojes je. Macam mewah je. huihuiiiii perasan sekejap.
Ohh ye tajuh huhhh macam dah masuk belajar je. Weeh perasaan semangat dah datang wooooooh.
Dekat sidebar dengan About section dah edit tulis cfs iium huhuu nampak tak betapa semangat tu.

Okey. 8 Jun ni daftar. hmm 6 Jun kot mungkin ke KL. Haa tu nampak semangat tuuuu ;)
Entahlaa kenapa mak nak pergi awal. Hmmm mungkin nak ke UM dulu kot jenguk jenguk abang but I really hope my brother would join to sent me nanti. Ohh ye um dengan iium pj tu dekat je nanti bile nak balik boleh balik sekali. *kalau jadual same lah.



Okey dekat about section, I had state that Engineering Aerospace kan. hmmm entahlaa kenapa macam memang nak gile gile bahagian aerospace tu. Harap nanti lepas foundation ni boleh sambung ijazah sarjana muda aeroangkasa-iium :')

Oh ye saya pon ade mention pasal Korea Aerospace University. hahahhaha ohh tu tadi hasil google ye sebab Master nanti saya memang nak sangat sambung ke Korea hmmmmm :( pengaruh GD dan Suho mungkin.
Tapi tak lah, Korea memang femes dengan high tech punye alat dan engineering korea is much better.
So doakan saya. Degree tak boleh ke Korea, harap harap Master boleh laa ke Korea. Nak rase jugak menapak kaki ke Pulau Jeju and Itaewon (famous for foreigner) or Gangnam :')



Ohh ye tinggi cite cite. InsyaAllah tebus balik kekalahan hari tu dahhh seriously memang nak skor.
And I really need to fix my time. kene hadkan masa tengok kpop kpop tu bagai kan hehee.
Sementara sebelum masuk U ni, kenelah maraton habis sume cite yang tengah dalam list ni.
Cheundamdong Alice, Hotel King and so on. Nanti dah ke U running man je lahh yang boleh follow lagi.
Comeback 2pm ponn macam iye iye je kene tinggal dulu :(

Takpe, nak berjaya tu, macam-macam kene korbankan.
Dah pernah sakit masa result SPM dulu takkan result foundation nanti pun nak sakit kan :'(


Jadi buat kawan kawan, bio hazardous and semua kawan kawan til jannah saya,
Bittaufiq untuk permulaan ini. Moga kembali cemerlang ye sayang sayangku :')
Sebarkan dakwah. Jaga Quran, Jaga Agama. Jaga Akhlak. Jaga Hati. Jaga Diri. Jaga Iman.
InsyaAllah Allah jaga kita.

Last but not least, SEBARKAN DAKWAHMU. Semoga diredhai.



*okey done. Running Man 393 dah start so nantilah update lagi.

Till then. Assalamualaikum :*

1 comment:

  1. waaaaaa. takk sabar nakk jumpeee. hehe. goodluck IR to be. InshaAllah awk akan dapat ape yg awk nk :D #ejensolehah forever and ever :)

    ReplyDelete

friend start with one word .
positive comment , it should be ! (: