Sunday, March 2, 2014

2 MAC 2014



Bismillah.Assalamualaikum.

First update setelah post terakhir sebelum ni pada bulan Jun. Ingatkan nak sambung lepas SPM ari tu tapi lepas SPM tu banyak sangat kdrama yang keluar, The Heirs lahh, My Love from the star lahh haishh macam macam.

Sedar tak sedar dah masuk bulan 3. 18 hari lagi ehh untuk result? Allahuakbar, mengancam jiwa. Tak henti fikir tapi tu lahh lepas ni memang kena syukur, redha dan terima je. InsyaAllah perancanganNya yang terbaik.
Hari tu dapat tawaran Uniten untuk engineering tapi mungkin bukan rezeki lagi untuk ke situ. Family suruh tolak dulu untuk tunggu IPTA, mana tahu nanti dapat medic UM. Aminnn. InsyaAllah kata kata ibu merupakan satu doa.

Nak hampir 4 bulan duk rumah ohh kebosanannya memang tak ingat ah. Untung ada cerita best sekarang heee.



Ahad-    We got married | Emergency Couple
Isnin-    Running Man
Selasa-  One Warm Word   * tamat
Rabu-   One Warm Word     *  tamat
Khamis- My Love From Star   * tamat
Jumaat-  KPOP Star S3 |  My Love From Star   * tamat
Sabtu-   Emergency Couple
The evil. Ohh aku benci gile die. Nak sepak sepak jee haishh :((

heheee ni lahh jadual hari hari. Tercongok je tunggu kat dramago untuk episod baru tayang. Kalau free sket, layan EXO ngan 2PM jap hehee ^^

Dan akhirnya, untuk semua BATCH 1996. InsyaAllah semua yang terbaik Allah telah aturkan.
Doa dan tawakal. Be sincere.

 


till then. Assalamualaikum ^^

No comments:

Post a Comment

friend start with one word .
positive comment , it should be ! (: