Monday, December 3, 2012

HAPPY BIRTHDAY


Assalamualaikum . At last , boleh jugak update blog . Bukan takde mase , cuma , yelah cuti sekolah , holiday dalam kata sebenar , kemalasan yang nyata .
Hmm , post kali ni , tak lain tak bukan , dah saya nyatakan kat tajuk .

HAPPY BIRTHDAY NURQISTINNA NABILA :)

hehe , walaupun dah lama lepas , tapi still , saya nak wish jugak kat awak . 26 NOVEMBER , bukan tak nak wish , tapi nak jadi yang last wish kat awak *yelah sangat .
Hahaha , actually , hari tu memang saya ingat sangat birthday awak , tapi takde internet nak wish . Nak call pulak , hmm , macam tak access lah kan .
Walaupun awak tinggal beribu ribu batu dari kami , tapi still THE FRIENDSHIP never die . #wemissyou!

and some wishlist for you ;


  • Semoga dapat result gempak giler dalam exam nanti
  • Bertambah matang lagi dan lagi dan lagi
  • Tabah hadapi semua dugaan , yalah kat tempat orang .  
  • Semoga semua yang diimpikan menjadi kenyataan


Dan saya nak awak ingat satu perkara , Kami tak pernah lupa awak . Everytime . Although the times went so fast , you're always in our mind and soul #ALWAYS .

*SayaSayangAwak :D

No comments:

Post a Comment

friend start with one word .
positive comment , it should be ! (: