Sunday, August 5, 2012

Review blog mereka

Assalamualaikum .

Friendship is a promise made in the heart ,
Silent,
Unwritten,
Unbreakable by distance,
Unchangeable by time.
Once a FRIEND, Forever a FRIEND .
Dah nak masuk 4 tahun lebih tempoh perkenalan kami , tinggal 1 tahun lebih je lagi untuk nikmati semua tu, takut ? yesss ! memang takut . sangat-sangat . Kalau boleh memang tak nak hilang mereka .Yelah , kawan yang Superb macam mereka memang susah nak ganti . Seriously, they are AWESOME ! and I love them . no doubt !
kenapa terpanggil untuk buat post luahan macam ni ? entahlar . tetibe je . Lagipun , saya nak mereka semua tahu , yang mereka memang kawan terbaik .
Banyak benda dari Form 1 sampai lah Form 4 ni . banyak sangat . yeah , form 1,form 2 dulu memang tak rapat lansung . Mungkin sebab belum kenal betul-2 antara satu sama lain . Tapi bile dah masuk awal remaja macam masa form 3,4 ni , memang rasa macam tak nak berpisah lansung . QISTINNA NABILA . WeMissYou !
Ahhh , tak nak tacing lame-2 , jom kita review mereka-2 yang SUPERB ni . act, bukan mereka-2 ni saje , ramai lagi , cuma , yang ni jer mampu letak kat sini .Besides, they are blogger . jadi senang citer , kita review blog-2 mereka !

#1
klik gambar untuk ke blog ini
NURQISTINNA NABILA  . she's adorable and for sure, miss her voice. Sekarang dah berhijrah ke Arab Saudi following her family there . One of Bio Hazardous's Team ! Really-really miss her . Pray for her success . *qist , good luck 'ala kulli hal (:

#2
klik imej


NURUL NABIHAH . One of Bio Hazardous's Team . Friends since 2009 . Partner-bed 2011 , first impression , we gain lot of chemistry . Seorang yang "memang" memahami . hehee , beruntung ada kawan macam dia ni . Salah satu tempat terbaik untuk berkongsi cerita (: .*thanks for being supporter all this while xD

#3
klik imej
ZAKIRA AFINA .   One of Bio Hazardous's Team . Banyak memori bersama . Close since 2010 . One of my besties (: . She's been a good listener and good adviser when i'm having big problems . Seriously, sahabat yang memang susah nak cari . * i miss the old of us ♥

#4
klik imej
ALYA SYAFINAZ .   One of Bio Hazardous's Team . classmate of 2012 . Lucu lah time gaduh ngan dia . hahaha . A very good listener but not a good adviser . hehee . CARING . SUPPORTED . And for sure , saya sayang dia !


#5
klik imej
AWATIF AZMI . sempoi . best describe about her . One of Bio Hazardous's Team . Classmate of 2011 and 2012 . Memang senang nak dibuat kawan . Seriously , dia mampu menceriakan semua orang . kehkehkeh .Lucu pun ada dia ni . Btw , she's very very nice . TAK KEDEKUT lansung .xD

#6
klik imej
TENGKU NUR'AFIFAH . One of Bio Hazardous's Team . Friend since 2009 . Partner-bed 2009 . Dia ni baik sangat . No doubt . Crazy to KHJ . ahhh , berebut lah dengan Aimi tuh (: . *am so glad to have friend like her .

#7
klik imej
MURSYIDA NAZIHAH . One of Bio Hazardous's Team . She's very very nice person .And a good friend also . tak tipu lansung . hehee . She's fond of ANGRY BIRD . tengok muka lah . Blog dia cantik kan ? kawaiii lagi . Sekali lagi , dia ni memang baik-baik sangat . *Untung eh jadi kawan dia , kan syida ?

Ni je sebenarnya . ada lagi 2 orang kot rakan-2 blogger . cuma saya tak leh review dia . SAYIDATULATIYAH dengan SITI SYAHIDA .
Kalau SITI SYAHIDA tuh kan , dia baik-baik-baik-baik sangat . kalau orang lain, 2 kali je baik nya , tapi dia ni , sampai 4 kali baik . nak kata nya dia ni baik .*tangan-ke-bahu-mata-ke-atas* yeahhh , dan dia juga seorang yang bijak , Addmath lagiii lah . kan ? hehee . Btw, dia seorang sahabat yang caring . *Saya suka ada kawan macam dia ni (:

Tu jer kot . sebenarnya Bio Hazardous's Team tu ada 112 , takkan nak sebut 112 kan ? letih lah den nak menaip nya . Mereka sembilan orang ni are few of them . 
Sebenar-benarnya , tergerak hati nak tulis post macam ni, sebab petang tadi saya review blog diorang, hampir kebanyakannya post yang lama . Alahaiiii , tak de mase eh korang nak update ? ye lah , sekarang pun dah macam semput je nak berjalan kan . yelah 11 subjek tu . Mesti mereka-2 ni banyak studi kan weekend ni. *ahh , jeles* .
 k, lah . DOAKAN KAMI 11 A+ SPM 2013 !
May Allah bless .

till then . SALAM NUZUL QURAN (:


1 comment:

  1. ummi puji I melambunglambung la .
    kne kasik hdioh ke ea ?
    hohohoho . XD

    ReplyDelete

friend start with one word .
positive comment , it should be ! (: