Saturday, May 5, 2012

sweet sixteen ♥ may ALLAH bless ~


hello and i'm sixteen now oke ~ saya dah besar skrang !
urm, wishing for dreams come true ! thanks for semua yang wish ! haha, zakira , seriously, she's the first, tak kisah lah bukan orang tu pun, xpenting ! huh ! statement,..
btw, rasa macam nak buat perubahan untuk kebaikan diri sempena 5 MEI ni,.. (bersamaan birthday ADELE)
teringat satu kata-kata ni, nak berubah memang susah, tapi cubalah ..
oke,. i will ., and smalam baru terdetik kat hati, HE'S NOT MEANT FOR ME, AND NEVER BE !
sebab apa saya kata macam tu ,. urm, there's something complicated last night , and really hate that moment,..
tak nak tacingtacing hari ni, happy je sehari  ni..

p/s: DAMN it with your nonsense tweet ,.. GTH !

coming-up-birthday:
 9MEI •FUDHAIL
10MEI•THAHIRAH-AIMAN
11MEI•ZAKIRA
12MEI•NURIN
26MEI•MY MOM
27MEI•AWATIF
28MEI•NAZIHAH

No comments:

Post a Comment

friend start with one word .
positive comment , it should be ! (: