Saturday, May 19, 2012

memories don't leave , they stay -Qist

hello reader(s),



first word before anything, I LOVE HER IN SAKE OF ALLAH. !
urm,at last, sorang lagi akan pergi tinggalkan kami, dia pergi taklah jauh sangat, arab saudi jer .. anyway, pray for her sucess. tak kan ucap selamat tinggal, sebab insyaALLAH kite akan jumpe lagi,.
urm, tadi terfikir jgk, mungkin ni ujian darI ALLAH untuk uji ketinggian ukhuwwah kita, make sure ukhuwwah kita akan sentiasa manis, bak kata inani, walaupun air tu tawar, ia akan jadi sedap sebab campur ngan kemanisan ukhuwwah kita.. urm, BIO HAZARDOUS, lepas sorang-sorang pergi, nanti tinggal brape org lah agaknyer..hopefully there's no more !
urm, qist, saya sayang awak sangat-sangat..
baju tu, STUDY TIME ,. haha , btw, tu kenangan terindah , i have one too. pink colour ! saya pakai baju tu kalau saya rindu awak,..

qist, i'll miss you, i miss everything about you, suara awak , karenah awak , tak kisah lah awak nak ganggu kitorang prep pun.. urm, bile ingat semua tu, ade jer air mata jatuh,
u make us smile everyday ! awak yang menceriakan suasana selama ni, rindu nak tengok awak marah marah, kalaulah masa boleh diulang kembali, saya nak sangat awak datang balik kat sekolah, awak cakap ,. "HEY, SAYA TAK JADI PERGI " huh !!! ye , saya tahu, semua tu tak mungkin berlaku...
btw, kami merelakan kepergian awak,sebab saya tahu kita berpisah kejap je,, soon, we'll meet again, insyaALLAH..


btw,... sedikit pesan buat awak,..

  • jaga diri baik baik
  • study smart,k
  • Quran ...jgn pernah tinggal :)
  • be the best there
  • miss me lot !
  • kalau ade ape2 masalah, ingat kitorang selalu ade untuk awk
-apapun yg terjadi,ku kan selalu ada untukmu, jgnlar kau bersedih , cause everything's gonna be okey ♥

To leave isn't easy and leaving doesn't mean forgetting. You let me go in peace ,thankyou for that. At least you didn't blame me for leaving too far. Me myself didn't expect it to be like this.Maybe you're hurt, I'm truly sorry, And maybe you'll miss me, just remember same goes to me. For all I did wrong , please forgive me. For all that you've done for me, I really appreciate it. No words can explain how much I love you but still, ILOVEYOU. Don't ever thing that we'll never meet back cause I know the time will come. Just pray for my success and always yet a better life there . I'll pray for you too .. -NURQISTIENNA NABILA YUSLIN

suasana pilu ketika majlis perpisahan, :'(

btw, i'm still wishing for the miracle could happen !

 




we'll totally miss you, dear ! :')
love you thousand times ♥♥



No comments:

Post a Comment

friend start with one word .
positive comment , it should be ! (: