Thursday, December 15, 2011

change to blogskin


ASSALAMUALAIKUM for muslim and good evening for non muslim,..
akhirnya, dapat ubah blog ni jadi blogskin,.lepas tengok blog ida tadi,rase macam nak sangat tukar jadi blogskin,..seriously, memang sayang giler template lame, tapi, bile pikir punye pikir , this is the best skin!
okey, let me share for you, ape istimewanya blogskin ni,..


  • blog jadi ringan(2x ganda ringan dari template biase)
  • senang nak edit blog 
  • trend teenage sekarang


oke, sebelum ni, tak biase pun buat blogskin nie, tapi lepas dah banyak blog yang saya edit guna blogskin, dah jadi macam biase,.. tapi belum expert sepenuhnya lagi,.. belajar siketsiket jelar,...

No comments:

Post a Comment

friend start with one word .
positive comment , it should be ! (: