Tuesday, December 14, 2010

camner nak sembunyi shoutbox tu

urm..
tadi ader bace kat shoutbox tu
tanyer sal camner nak buat sembunyi shoutmix nie ek..

okeyh..takper2
actually i pown bnyak ambik kat blog orang
masih dalam belajar design blog

so kepada yang tak tau lagi
korang klik lah kat beberapa blog nie
yang ader bnyak jugk lah tutorial
kalau nak senang korang follow jer blog nie
memang aku suke gler r kat blog nie
sebab blog diorang cute sangat♥

aidabeelicious

hannafauzan

afifah

No comments:

Post a Comment

friend start with one word .
positive comment , it should be ! (: